Pamso-wędliniarska tradycja i jakość, której można zaufać!

Pamso to renomowany producent mięsa i wędlin z Pabianic. Misją Pamso jest: Jednoczenie pokoleń poprzez dawanie radości dobrego jedzenia.

   kolaz2jpg

Firma słynie z wyrobów przygotowywanych według receptur niezmienianych od pokoleń: biała kiełbasa z Pamso nazywana jest Królową Wielkanocnego Stołu, a Pabianicka Kaszanka i Pasztet Mistrza Jeremiego nie mają sobie równych.

Biala_Surowa_Piecz_V07jpg

Pamso posiada 50 sklepów firmowych w Łodzi, Pabianicach i innych miejscowościach województwa łódzkiego oraz prowadzi sprzedaż hurtową. Wyjątkowe produkty firmy były wielokrotnie nagradzane w konkursach branżowych a sklep tej marki w Warszawie, przy ul. Dereniowej 10 zdobył tytuł Najlepszego Stoiska Mięsnego roku 2019.

kolaz1jpg

www.pamso.pl