Producent wędlin Dobrowolscy z tytułem Rodzinna Marka Roku!

Firma Dobrowolscy dba o relacje z każdym klientem, o jego satysfakcję i zaufanie, a jedyną drogą, by je zdobyć jest troska o wysoką jakość produktów. Opowieść o wędlinach i produktach mięsnych z górnej półki zaczyna się od mięsa ze sprawdzonej ubojni, prowadzi przez przyjazne, nowoczesne i równocześnie sprzyjające zdrowiu technologie, a kończy się na stole klientów. 

"Dobrowolscy" to doskonałe wędliny z czystego i ekologicznego Podkarpacia. To kultywowane od lat połączenie najlepszych tradycji masarskich z wiedzą, innowacyjnością i zaangażowaniem. Dewizą marki jest hasło "Łączymy smakiem pokolenia", które można rozumieć w dwojaki sposób. Szeroka i stale rozwijana oferta doskonałych wędlin usatysfakcjonuje podniebienia wszystkich członków Państwa rodziny.

 

BRACIA DOBROWOLSCY

Czerpiąc z tradycji i receptur sprawdzonych przez pokolenia, tworząc z pasją i smakiem najpierw dla najbliższych a teraz dla swoich Klientów, bracia Dobrowolscy stworzyli ofertę wyjątkowych produktów z których są dumni. Wyjątkowe produkty marynowane w zalewie, przygotowywane jedynie z naturalnych składników, tradycyjnie wędzone na drewnie owocowym. Robione z surowców o masie przekraczającej gramaturę gotowego wyrobu.

 

TRADYCYJNIE WĘDZONE

Marka doskonałych wędlin klasy premium. Wędliny te swój doskonały smak zawdzięczają tradycyjnemu wędzeniu w prawdziwej komorze wędzarniczej, dokładnie tak, jak robili to nasi dziadkowie. Nawiązaniem do tradycji są również doskonałe receptury i użycie starannie wyselekcjonowanego surowca. Poza swoimi niezaprzeczalnymi zaletami takimi jak smak, aromat i receptura produkty marki „Tradycyjnie Wędzone” spełniają najbardziej restrykcyjne wymagania dotyczące zawartości wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA), które zaczną obowiązywać w Polsce od września 2017 roku. Marka Tradycyjnie Wędzone to dowód, że firma „Dobrowolscy” potrafi połączyć zalety producenta regionalnego z ogólnopolskimi możliwościami produkcyjnymi i dystrybucyjnymi.

 

KUKURYKU

W atmosferze potrzeby i odpowiedzi na oczekiwania dzisiejszego konsumenta zrodziła się idea stworzenia drobiowej linii przez Dobrowolskich. Kukuryku jako "rodzeństwo" innych Dobrowolskich marek pozbawione jest sztucznych dodatków, może pochwalić się wysoką zawartością mięsa i korzeniami sięgającymi do rodzinnych tradycji. Z szacunkiem do dawanych receptur i w trosce o spełnienie oczekiwań współczesnych konsumentów stworzyliśmy produkty tradycyjnie wędzone, o doskonałym smaku, które jednocześnie pozbawione są fosforanów, sztucznych barwników oraz substancji zagęszczających. Tak powstała pieczona pierś z kurczaka, pierś z indyka tradycyjnie wędzona, krucha kiełbasa z piersią kurczaka oraz kurczak w galarecie.

 

Podkarpackie specjały

Podkarpackie Specjały wyróżnia najlepsze gatunkowo mięso z czystych przemysłowo regionów Podkarpacia. Produkty zostały przyrządzone według receptur zaczerpniętych z bogatej tradycji wędliniarskiej tego regionu. Podkarpackie wyroby wędliniarskie cieszą się słuszną opinią naturalnych i smacznych. Podkreślając przywiązanie do regionalnej tradycji, gorąco zapraszamy do zapoznania się z produktami z linii "Podkarpackie Specjały".

Linia Produktów Bracia Dobrowolscy uzyskała tytuł i certyfikat Rodzinna Marka Roku 2018!


dobrowolscy.pl/